امروزه با توجه به افزایش تمایلات افراد جامعه به تهیهی غذا از خارج منزل شاهد رشد چشمگیر صنعت فست فود در ایران و تمام کشورهای در حال توسعه هستیم، اما سؤال اینجاست که ارائهی چه نوع غذاهایی طرفداران بیشتر و از همه مهمتر نسبت سود به سرمایهی بالاتری دارد؟
ایرانیان پک به عنوان یکی از تأمین کنندههای بزرگ صنعت رستوران در بحث تولید جعبه های فست فود و رستوران از قبیل جعبه پیتزا، جعبه برگر و… به بررسی مورد به مورد شاخههای صنعت رستوران داری میپردازد، شما در این تایپینگ مزیتهای فست فود های بیرون بر را مطالعه خواهید کرد.
۱. کم کردن هزینهی اجاره بها:
مهمترین و بیشترین هزینهی جاری و البته ثابت یک فست فود هزینهی اجاره بهای مغازه میباشد، هزینهای که با کسر شدن سالن فست فودتان موجب کمتر شدن هزینهی اجاره بها میشود.
۲. امکان استفاده از املاک ارزان قیمت:
به غیر از مورد بالا که موجب کم شدن هزینه اجاره میشود، در کسب و کارهای مبتنی بر فروش بیرون بر دیگر نیاز به تهیهی مغازه در خیابانهای اصلی شهر نمیباشد به خصوص اگر فروش به صورت تیکوی نبوده و بیرون بر باشد.
۳. کم شدن هزینه ی قبض ها:
به دو دلیل هزینه های قبض شما کم میشود اول به علت کسر شدن فضای سالن، دوم به دلیل اینکه با کم شدن مصرف برق با صورت حساب های چند مرحله ای که موجب افزایش قیمت بسیار زیاد در موارد پر مصرف میشدید حذف میشود و سوم به این دلیل که شما نیاز به نور زیاد برای جذب مشتریانتان ندارید.
۴.راحت تر شدن مدیریت:
شما دیگر تنها کافیست آشپزخانه ی خود را مدیریت کنید و نه همزمان سالن و…
۵. حذف مشکل اماکن:
مدیر یک رستوران همیشه با چالش اماکن دست و پنجه نرم میکند چراکه نه خیلی راحت به مشتریان میشود تذکر داد و نه راحت میتوان با اماکن کنار آمد به خصوص افرادی که ویژگیهای شخصیتی آرامی ندارند.
۶.حذف مشکل تعزیرات:
قاعدتاً مراکز بیرونتر با توجه به کم شدن هزینههای ثابت و سرو قیمتهای بسیار مناسبتری را ارائه داده و با مشکلات قوانین حمایت از مصرف کننده که دست و پای بسیاری از مدیران فست فود را میبندد مواجه نمیشوند.
۷.کم شدن هزینهی پرسنل:
شما دیگر تنها نیاز به پرسنل آشپزخانه دارید و با توجه به این موضوع که پرسنل شما غالباً ارتباط مستقیم با مشتریانتان ندارند، نیاز به پرستیژ عالی ندارند، میتوان از پرسنل با هزینهی مناسبتر استفاده کرد
۸. حذف هزینهی دکور و ظروف:
یکی از پر هزینهترین قسمتهای راه اندازی رستوران قسمت دکور و البته ظروف آن میباشد که با توجه به رقابت بسیار زیاد ایجاد شده هزینههای بالایی را میطلبد که شاید یر هر فردی قابل تأمین نباشد، به خصوص هزینههای که تقریباً امکان بازگشت سرمایه نیز برایشان کمتر از ۲۰ درصد میباشد.
۹. کم شدن مالیات:
متأسفانه در کشور ما تعیین مالیات هر کسب و کار از قوانین یکپارچه و مناسبی یا سود نمیبرد و یا اجرا نمیشود که این امر در صنف غذا موجب دیده شدن مالیاتهای سنگین برای مجموعههای بزرگ با ظاهر زیبا گردیده، که البته فست فود یا مراکز طبخ غذای بیرون بر کمتر با این مشکل روبهرو میشوند.
۱۰.کمتر شدن فشار مشتری:
در رستورانهای دارای سالن شما با مشکل مدیریت مشتری بیشتری در ساعتهای پیک شلوغی روبرو هستید تا نمونهی بیرون بر چراکه همه چیز از طریق اپ یا تلفن اتفاق میافتد و قاعدتاً استرس و فشارهایی که یک مشتری حضوری میتواند ایجاد کند کمتر میشود.
خلاصه مطلب فوق را میتوان در این چند جمله آورد:
در فست فودهای بیرون بر هزینهی سالن و هزینههای تابع آن از قبیل دکور، ظروف و… کاملاً صفر میشود و در کنارش بسیاری از هزینههای آشپزخانه از قبیل لباس فرم، هزینههای آشپزها و… به میزان قابل توجه کمتر میشود و در کنار این موارد بنا به دلایل مختلفی همچون نبود مشکلات اماکن، تعزیرات و البته مشتریان حضوری، مدیرت بسیار آسانتر میشود…