مطابق ذائقه مردم اروپا و فرهنگ آشپزی بلژیک، وافل بستنی امروزه یک خوراکی محبوب در منو رستورانهای قاره اروپا میباشد که با گذشت از اقیانوس آرام در آمریکای شمالی نیز مورد استقبال قرار گرفته است. در واقع میتوان گفت چیزی بیشتر از یک خوراکی در کشورهای بیگانه تلقی میشود چون در فستیوالها جایگاه ویژهای یافته است . دستور تهیه وافل تقریباً ساده و سرراست است. تمام چیزی که نیاز داریم مقداری شیر، تعدادی تخم مرغ، آرد و کمی نمک میباشد. اما در بلژیک قضیه کمی پیچیدهتر است و دستور عمل مخصوص به خود را دارد. به عنوان مثال نوعی از آن که نیبل نامیده میشود شامل نوعی مخمر، قند کارامل شده و انواع نوشیدنی می شود.
از شیرینی وافل در ایران به عنوان نان پنجره ای هم یاد می شود که البته ترجمه ی صحیحی نیست.
وافل بستنی
وافل را بعد از تهیه به صورت مخروطی رول میکنند و در یک لیوان قرار میدهند تا صاف باشد. سپس درون آن را با اسکوپ های بستنی پر کرده و روی آن را با سس شکلات یا کارامل میپوشانند. و نهایتا می تواند با تکههای بستنی پوشانده و تزیین شود. تلفیق طعم وافل و بستنی تجربه متفاوتی برای مشتریان به وجود میآورد.
هم چنین با استفاده از انواع مختلف بستنی و مغزی جات میتوان رضایت ذائقههای مختلف را جلب کرد.پ
جعبه وافل
زیبایی، ضخامت مناسب و بهداشت محصول با توجه به تماس مستقیم خوراکی و جعبه بسیار مورد اهمیت است. لذا نوع مقوای به کار برده در این جعبه اینوربرد، ایندربرد و یا ایندل برد است که یکی از پر مصرفترین مقواها در صنعت بسته بندی محصولات به شمار میرود. بافت خوب، ضخامت و قیمت مناسب، راحتی چاپ و نهایتاً عدم تغییر شکل هنگام قرار گرفتن وافل بستنی این نوع مقوا را بهترین گزینه برای جعبه وافل بستنی قرار داده است. هم چنین کاغذ از نوع گلاسه و نوع چاپ افست میباشد.این محصول در دو نوع بیرون بر و داخل سالن تولید می شود.
هم چنین کاغذ از نوع گلاسه و نوع چاپ افست میباشد.این محصول در دو نوع بیرون بر و داخل سالن تولید می شود.